2008-12-04 20:20:03• hírek • Szatmár.ro

Magyar partnerekkel tárgyaltak

December 4-én a Szatmárnémetiben tárgyaltak a román illetve a magyar autósport egyesületek vezetői Radu Bud, Szatmár megyei prefektus védnöksége alatt.

Radu Bud egyébként, volt pilóta és bíró, így a motorsportok nagy kedvelője. Ezen a találkozón a jelenlévő felek beszámoltak jövő évi rendezvényeikről, illetve kölcsönös együtműködési szándékaikat fejezzék ki.

A találkozón a magyarországiak bemutattáka 2009-es év magyar bajnokságának eseménynaptárát, mely magába foglalja azt a Máramaros megyei szakaszt is, mely július 4. és 7. között fog lezajlani.

Felmerült továbbá annak lehetősége, hogy a július 25. és 27. között Gyulán sorra kerülő futam néhány speciális szakasza akár Szatmár megye területén is lebonyolódhatnak. A magyar felek szerint, komoly esély van arra, hogy ezt ilyen formában rendezzék meg.

A 2008-as Dakarpótló versenyről is szó esett, mely idén Romániát is érintette, jövőre viszont Szerbiát érinti majd, de valószínűleg 2010-ben ismét rendeznek majd romániai szakaszokat.

A román fél részéről Ion Olaru, a Román Autsport és Karting Egyesület elnöke, Ioan Pop, a RANEDO Alapítvány elnöke és a Máramaros megyei nemzetközi verseny szervezője, valamint Ovidiu Domne országos bajnok vett részt a megbeszélésen. A magyar fél részről pedig Faluvégi Péter, az országos Autósport Egysület elnöke, Liszi László, versenyigazgató, valamint Székely-Nagy Katalin az országos autósportokat népszerűsítő médiaügynökség igazgatónője vett részt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: